2toDrive
Geslaagd
Rijschool Karels Egmond

2toDrive leeftijdscheck:

  /    /   » 
Inschrijven voor een proefles
Naam
Woonplaats
Telefoon
E-mail
Bezoek ons op Facebook

Contactgegevens

RIJSCHOOL KARELS
Instructeur: J.G. Karels
Mosselaan 41,
1934 PJ Egmond aan den Hoef

Telefoon072 - 50 61 226
Mobiel06 - 405 95 121
E-mailinfo@rijschoolkarels.nl

KvK Alkmaar: 52519813
SNS-bank: NL57SNSB0901808229
Rijschoolnr: 9668F7

  • Rijles van 75 of 90 minuten (of oefenritten van meerdere uren)
  • Opfriscursus bij (faal)angst
  • Splinternieuwe Opel Corsa lesauto
  • Lid van de VRB en voldaan aan de VRB kwaliteitseisen per 01 januari 2017
  • Je wordt thuis, of bijvoorbeeld van school gehaald voor je rijless
Bovag aangeslotenOpel Lesauto

Lesauto

Opel CorsaBij Rijschool Karels volg je de rijopleiding in een splinternieuwe Opel Corsa! De auto is bij uitstek geschikt als lesauto! Het zicht rondom is prima en de auto is lekker compact. Dankzij de 1.3 CDTI ecoflex motor rijden is onze lesauto ook nog eens extreem zuinig en schoon: een prettig idee!

Vanzelfsprekend is de lesauto voorzien van een navigatiesysteem, waarmee wij je leren navigeren door het verkeer: een verplichte opgave voor het rij-examen! Daarnaast leer je rijden met cruise-control en biedt airconditioning uitkomst op warme lesdagen!

Techniek: je rijles opgenomen op video

Rijschool Karels heeft sinds de zomer van 2012 een videocamera achter de voorruit van de lesauto. Als je dat wilt, kunnen we je rijles opnemen (inclusief commentaar van de instructeur), zodat je thuis nog eens rustig kunt terugkijken hoe die ene moeilijke situatie nu ook al weer precies ging! Je leert veel van je het terugkijken en kunt de adviezen van je instructeur nog eens terugluisteren en zien.

Wil je gebruik maken van deze service? Neem dan tijdens je les een eigen SD-geheugenkaartje mee. We nemen je les dan op en je krijgt je geheugenkaart na de les direct mee terug naar huis. Natuurlijk maken we alleen video-opnamen met jouw toestemming en zijn de videobeelden alleen voor jou beschikbaar.

Techniek: kijkkastje

Goed autorijden begint bij goed en vaak kijken. Ons kijkkastje kan daarbij een goede training zijn: elke keer wanneer je een piepje hoort, hoor je te kijken. Rijschool Karels heeft dit hulpmiddel speciaal laten ontwikkelen en kan dit naar wens inzetten tijdens een rijles.