2toDrive
Geslaagd
Rijschool Karels Egmond

2toDrive leeftijdscheck:

  /     /   » 
Inschrijven voor een proefles
Bezoek ons op Facebook

Contactgegevens

RIJSCHOOL KARELS
Instructeur: J.G. Karels
Mosselaan 41,
1934 PJ Egmond aan den Hoef

Telefoon 072 - 50 61 226
Mobiel 06 - 405 95 121
E-mail info@rijschoolkarels.nl

KvK Alkmaar: 52519813
SNS-bank: NL57SNSB0901808229
Rijschoolnr: 9668F7

  • Rijles van 75 of 90 minuten (of oefenritten van meerdere uren)
  • Opfriscursus bij (faal)angst
  • Splinternieuwe Opel Corsa lesauto
  • Lid van de VRB en voldaan aan de VRB kwaliteitseisen per 01 januari 2017
  • Je wordt thuis, of bijvoorbeeld van school gehaald voor je rijless
Bovag aangesloten Opel Lesauto

Opfriscursus bij faalangst en cursus "Het nieuwe rijden"

Rijschool karels biedt zowel een opfriscursus bij faalangst, als een opfriscursus over het nieuwe rijden voor ervaren bestuurders. Binnen een paar lessen ben je weer helemaal bij!.

Opfriscursus bij faalangst of onzekerheid in het verkeer

U heeft uw rijbewijs, maar u durft eigenlijk niet (meer) met auto de snelweg op en u vermijdt liever de drukke stad? Dan biedt de opfriscursus van Rijschool Karels uitkomst!

Opfriscursus Uw instructeur heeft een uitgebreide cursus voor (faal)angst- en onzekerheidsbegeleiding in het verkeer gevolgd. We nemen rustig de tijd om uw angst of onzekerheid weg te nemen, zodat u snel weer op prettige wijze aan het verkeer deel kunt nemen: ook op een drukke randweg, de snelweg en in het centrum van de stad! Ook voor een opfriscursus geldt dat u zich via bovenstaand formulier vrijblijvend kunt inschrijven voor een proefles!

Ook op het gebied van bepaalde speciale verrichtingen en technieken kunnen wij u bijscholen: denk daarbij aan achteruit inparkeren, fileparkeren, of autorijden met een navigatiesysteem. U volgt de opfriscursus naar keuze in onze lesauto, of in uw eigen auto tegen een gereduceerd tarief.

Rijschool Karels geeft onder andere les in de gemeenten Egmond, Alkmaar, Bergen, Heiloo, Limmen, Heerhugowaard, Oudorp, Sint Pancras, Castricum en Schoorl. Andere gemeenten zijn ook mogelijk; bel Rijschool Karels (072 - 50 61 226) voor een afspraak.

Minicursus "Het nieuwe rijden voor ervaren bestuurders

Heb je al jaren je rijbewijs en ben je benieuwd welke voordelen de technieken van het nieuwe rijden je kunnen bieden? Volg dan de minicursus, waarin we je leren hoe je veiliger, zuiniger en met meer rust en comfort aan het verkeer kunt deelnemen. Deze cursus is bedoeld voor ervaren bestuurders die graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rijtechniek en stelt je in staat om het maximale rendament uit je auto te halen. In twee privelessen brengen we ervaren bestuurders op de hoogte van alle moderne technieken die het nieuwe rijden te bieden heeft. Na afloop maak je voortaan optimaal gebruik de mogelijkheden van moderne auto's.

» De cursus kost € 99 (inclusief btw) en kan worden gegeven op een tijdstip dat het u uitkomt!
» Aanmelden? Neem dan contact op met 072 - 5061 226, of 06 - 40595121.
» Een email sturen aan info@rijschoolkarels.nl kan ook.

Enkele enthousiaste reacties van cursisten die u voorgingen

"Guus, Mijn dank voor je geduld, rust en relativeringsvermogen. Door je vertrouwen in mij, ondanks alle drukte en drukdoenerij, rij ik weer een straatje met de auto. Zo zie je dat je het vinden van het juiste evenwicht tussen bang zijn en rust, durven en doen heel goed hebt geleerd aan mij. Dankjewel! (Erna)"
"Je lessen hebben zeker geholpen, eerst even wennen aan onze eigen auto, maar nu rij ik geregeld naar zwembad en dergelijke en zo af en toe buiten Heerhugowaard. Een kwestie van gewoon doen dus en ik begin er zelfs een beetje aardigheid in te krijgen!" (Sanne)
"Groetjes uit Gent, zelf gereden met de Toyota. Nogmaals bedankt!" (Elizabeth)
"Net terug van reisje naar Groningen in de auto met achterin dochter en kleinzoon (toch een hele verantwoordelijkheid in mijn ogen) en gereden als een trein! Helemaal niet meer bang, heel ontspannen, dus weer even jou heel dankbaar." (Joke)